Friss hírek


Aszódi Melinda

Egyedi bőrtermékek elkészítése


+36705247594

Márton Mónika

ruhakészítő


+36 70 216 7363

Frák Erika

őstermelő


+36 30 648 1946

Kókai Beatrix

manikűr, pedikűr, műkörömépítés


+36 70 589 4159

Gilan Erzsébet

könyvelő


+36 20 571 9099

Virág Szilvia

Kreatív Ajándékok bolt és webshop üzemeltetése
+36 30 454 4841
Bolt: 5650 Mezőberény, Kossuth tér 2.
Webshop: http://www.kreativajandekok.hu

 

Virág Szilvia vagyok a Kreatív Ajándékok bolt és webshop megalapítója. Kislányom megszületését követően, munkahelyem elvesztése motivált, arra hogy kamatoztassam tudásom, kézügyességem, kreativitásom, és egyedi ajándéktátgyaim elkészítésvel örömöt okozzak gyereknek, felnőtteknek egyaránt. Minden egyes elkészült ajándéktárgynak lelke van, hiszen szívvel lélekkel készítem őket. Nemcsak kézműves, hanem egyedi fényképes ajándékok is megtalálhatók a termékpalettámon. Innen ered a szlogenem is "Kézműves és modern "

 

Amikor ajándékot ad az ember mindig arra törekszik, hogy személyes legyen, egyedi vagy kreatív esetleg kézműves. Ezen az oldalon megtalálja, amit szeretne. Tegye egyedivé az ajándékozást! Legyen az születésnap, névnap, karácsony, húsvét, Gyereknap, Valentin nap, vagy Nőnap, de lehet minden ok nélkül, csak úgy szeretetből. Legyen az egy egyedi, kézműves, kreatív kézzel festett falióra kedvenc mesehőssel a gyerekszobába, vagy Anya kedvenc virágával a konyhába, esetleg egy egyedi kézműves, kreatív festett kép vagy bögre, tányér, egyedi mintával. Egyedi kézműves textil ajtódíszek, babák, állatkák, játszószőnyeg minden gyerkőc kedvence lehet. Legyünk kreatívak, egyediek.

 

Termékeimre a minták kézzel festve, kézzel gravírozva vagy transzfernyomással kerülnek a kövegkező anyagokra: textil, fa, kerámia, üveg, viasz, papír.

 

Textil termékeim: ceruza párna, keksz alakú párna, hordozható babaház és farmház, rövid és hosszú ujjú pólók, telefontartók, bortasak, babák, álatfigurák, ágylelépő szőnyeg, kézi babzsák, bébi hordozó, rövid és hosszú ujjú body, edényfogó kesztyű, egérbad, előke, fogtündér szett, kötény, táskák, sosolymaszk, ajtódíszek.

Kerámia és üveg termékeim: egyedi fényképes kaspók, bögrék, lapos és mély tányérok.

 

Fa termékeim: falióra alaplap, persely, különböző méretű ajándék dobozok, hűtőmágnesek.

 

Papír termékeim: vasalható matricák, öntapadós matricák, egyedi üveg címkék.

 

Műanyag termékeim: hógömbök, kulcstartók, hűtőmágnesek.

Ezen kívül még sok más termék megtalálható a Mezőmegyeren a Kreatív Ajándékok boltban, valamint a webshopomon.
 

 

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013