Friss hírek


Hajdú Hajnalka

varrónő, textil divatcikkek készítése


+36 30 701 4852

Gilan Erzsébet

könyvelő


+36 20 571 9099

Aszódi Melinda

Egyedi bőrtermékek elkészítése


+36705247594

Héjja Ferenc

Számítógép szervíz


+36 30 548 1077

Tóth Róbert Tamásné

használt nyugati lakástextil és bizományi bolt


+36 30 499 0345

Tapasztóné Stefanidesz Andrea

gyógymasszőr
+36 30 588 0306

Tapasztóné Stefanidesz Andrea vagyok, Dombegyházán élek férjemmel és kisfiammal. Dombegyház és a környék településein élő emberekkel szeretném a masszázs jótékony hatásait, illetve sokféleségét megismertetni. Vállalkozásomban gyógymasszázs és wellness masszázsokat szolgáltatok. Régi álmom volt, hogy ezen a szakterületen dolgozhassak, és nagy örömmel tölt el, hogy sikerült. A masszázs által sok embernagy életét könnyíthetem meg, és nagyon jó érzés a pozitív visszajelzéseket hallani, például hogy akinek fájdalmai voltak, utána elfelejti bevenni a fájdalomcsillapítót, mert nincs rá szüksége.


Magyarországon az alternatív gyógymódok egyre inkább keresettek, és ezen belül különösen a masszázsok. Békés megye déli részén, ahol lakok, sok idős ember él, akiknek krónikus reumatológiai illetve ortopédiai betegségeik vannak, valamint a strokos betegek, különböző belgyógyászati betegségben szenvedők. A masszázzsal nem csak a fizikai betegségekben szenvedőknek segít, hanem azoknak is, akik stresszes életet élnek. Erre is kiválóan alkalmas a masszázs, mert a lélekre is hat, és így a különböző lelki eredetű megbetegedések elkerülhetők.

 

A betegséget megszüntetni nem tudom, de egy élhetőbb életet nyújthatok a betegeimnek a szásszázzsal.

 

Masszázsaim:
- Gyógy-masszázs: elsősorban reumatikus panaszokra, műtét utáni rehabilitációként, ortopédiai megbetegedések esetén, keringési rendellenességben szenvedőknek, neurológiai betegség kezelésének kiegészítéseként, fejfájásban, krónikus fáradságban szenvedőknek;
- Wellness masszázs: a test és lelek harmóniája érdekében,
- Tibeti méregtelenítő mézes masszázs: a méz méregteleníti a szervezetet, valamint oldja az izomfájdalmakat, letapadásokat;
- Méregtelenítő iszapkezelés: a test méregtelenítésére;
- Cellulit masszázs: a fogyni, csinosodni vágyó hölgyek részére;
- Relax masszázs: lazító masszázs stresszes életet élők számára;
- Irodai másnéven manager masszázs: a nap, mint nap az íróasztal, számítógép előtt ülőmunkát végzők számára merevvé vált hát, váll és nyaki izmok fellazitására, krém nélkül, ruhában végzett masszázs.
 

 

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013