Friss hírek


Marton Miklósné

cipőjavító


+36 30 826 4648

Kókai Beatrix

manikűr, pedikűr, műkörömépítés


+36 70 589 4159

D. Nagy Kinga

ékszertervezés és készítés


+36 70 779 7206

Károly

sdfsdf


cvbcvbcvb

Frák Erika

őstermelő


+36 30 648 1946

Sztankóné Kulcsár Erzsébet

varrónő
+36 30 788 3084


Sztankóné Kulcsár Erzsébet vagyok, ruhaneműk, lakástextilek, textilből készült táskák és céges ajándékok tervezésével és varrásával foglalkozom Békéscsabán. Célom, hogy saját készítésű, jó minőségű lakástextillel, ruhadarabokkal és kiegészítőkkel lássam el azokat a megrendelőket, akik erre igényesek, és az egyedit részesítik előnyben a silány minőségű tömegcikkekkel szemben.

Kislányként mindig csodáltam nagymamám munkáját, aki jelmezkészítő volt a Jókai Színházban. Nem volt kérdés számomra, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Amikor kitanultam a szakmát, sajnos csalódást ért, mert nem azt kaptam, amire számítottam. Sokáig nem találtam a helyem a szakmában, mígnem gyermekeim születése után elkezdtem nekik ruhát varrni. Sokan megdicsérték, hogy milyen szép ruhákban járnak a gyermekeim, és kérték, hogy varrjak számukra is. Lassan visszanyertem a lelkesedésemet, ismét beleszerettem a szakmába, és kedvet kaptam arra, hogy ruhákon kívül mást is varrjak.

Termékeim között szerepelnek gyerekruhák, ezen belül nadrágok, szoknyák, ingek, blúzok, ruhák, mellények, dzsekik és alkalmi öltözékek. Lakástextilek, mint például díszpárnák, függönyök, kötények, edényfogók, babatakarók, párnák, falvédők, játszószőnyegek, ovis zsákok, válfás zsákok, textil ajándékok.

Készítek női táskákat, laptop táskákat, hátizsákokat, tolltartókat, tarisznyákat, pénztárcákat és egyéb textil ajándéktárgyakat. Termékeimet jó minőségű bútorvászonból készítem, különböző színben, formában, méretekben a megrendelő egyéni kívánsága szerint is, de használok kordbársony, farmervászon, és a különböző szezonokhoz mérten bármilyen jó minőségű textilt is, amelyeket különböző applikált motívumokkal, kézimunka díszítéssel teszek egyedivé.

Szolgáltatásaim: ruhajavítás, általakítás, foltozás, zipzár csere, ruhavarrás, méretre igazítás, függönyvarrás. Régi kedvenc, de elhasználódott ruhadarabja mintája alapján újat készítek. Egyre többen élnek azzal a lehetőséggel, hogy nem eldobják javításra, renoválásra szoruló ruhadarabjaikat, hanem elhozzák egy kis átalakításra.

Céges ajándékok: a cégek akár a saját logójukkat belehímzett elkészített mappáik, táskák és egyéb textil ajándékok készítése. Azoknak a cégvezetőknek ajánlom, akik szeretnék az alkalmazottaikat megjutalmazni egy kis aprósággal, hiszen munkára ösztönöz az is, amikor ilyen kedves gesztussal lepik meg az embert a mai rohanó világban.
 

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013