Friss hírek


Virág Szilv

Kreatív Ajándékok bolt és webshop üzemeltetése


+36 30 454 4841

Nagyné Torma Kata

kéz-, lábápolás, műkörömépítés, bio szappanok készítése


+36 70 410 3335

Kókai Beatrix

manikűr, pedikűr, műkörömépítés


+36 70 589 4159

Gyuricza Tamás

szobafestő és mázoló


+36 30 603 7945

Sztankóné Kulcsár Erzsébet

varrónő


+36 30 788 3084

Rábai Marcella Mónika - fokhagyma termesztés

őstermelő, fokhagyma termesztés
+36 20 470 1994

Rábai Marcella Mónika vagyok, Békéscsaba határában fokhagyma termesztéssel foglalkozom. Már gyermekként is a föld megművelése, a mezőgazdaságban végzett munka vonzott, ezért a mezőgazdasági szakközépiskola elvégzése után ezen az úton haladtam tovább, és agrármérnöki végzettséget szereztem. Hamar kiderült számomra, hogy őstermelőként tudom a legjobban elképzelni a jövőmet, már csak azt kellett kitalálni, hogy milyen növény termesztésébe fogjak.

 

A fokhagyma mellett több érv is szólt, hiszen két szempont szerint is fontos része a táplálkozásunknak: egyrészt az egészség megóvása, gyógyulás – újra felfedezett – eszköze, másrészt a hagyományos magyar konyha nélkülözhetetlen kelléke, a disznótorok, a Békés megyében nagy múlttal rendelkező kolbászkészítés fontos fűszere. Elsősorban a kiváló minőségű, nagy fűszerező értékű magyar fokhagyma, valamint a hasonlóan jó minőségű francia fokhagyma fajtát termesztem. Az általam kínált jó minőségű, színvonalas termékek magukban hordozzák a természetességre, egészséges életre való törekvést, ami a mai kor emberének egyre inkább igénye.

 

Kiegészítő tevékenységként mézet állítok elő tíz családból álló kis méhészetem segítségével. A méz az egészséges táplálkozás nélkülözhetetlen eleme, helyettesíthetjük vele a cukrot, valamint fokhagymával kombinálva a megfázások kezelésére, megelőzésére is kiválóan alkalmas.
 

 

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013