Friss hírek


Patócs István

cserépkályha- és kandallóépítő


+36 20 569 0349

Farkasné Szegfű Anikó

Őstermelő


+36 30 627 8181

Tapasztóné Stefanidesz Andrea

gyógymasszőr


+36 30 588 0306

Árgyellánné Demkó Melinda

alkalmi és menyasszonyi ruhák készítése


+36 30 901 2136

Virág Szilv

Kreatív Ajándékok bolt és webshop üzemeltetése


+36 30 454 4841

Papp Nelli

kozmetikus
tel.: +36 30 387 9187

 

Papp Nelli vagyok, kozmetikai szolgáltatást és füllyukasztást végzek Dévaványán. Már a nyolcadik évfolyam elvégzése után kozmetikus szerettem volna lenni, ezért az érettségi megszerzését követően szakirányban tanultam tovább. Különböző versenyeken is részt vettem, amelyekből két eredményre vagyok a legbüszkébb: az Országos Szakma Kiváló Tanulója Versenyen 5. és az Országos Ilcsi Tanulmányi Verseny 10. helyezést értem el.

 

Tevékenységem fő célja az emberek önbizalmának fokozása. Bőrünk, legfőképpen arcunk ápoltsága kiemelkedő jelentőséggel bír a munka világában, de ugyanúgy a hétköznapokban is. Befolyásolja a rólunk kialakult képet, és saját közérzetünket egyaránt. Külső megjelenésünkhöz a ruházatunkon és a frizuránkon kívül szorosan hozzátartozik az ápolt bőr és egy szépen elkészített, egyéniségünkhöz illő smink is, ami által magabiztosabbá válhatunk. De egy hölgy vagy egy férfi nem csupán azért jön el kozmetikushoz, hogy megszépüljön, hanem hogy egy kicsit kikapcsolódjon, felfrissüljön, stresszmentes legyen.

 

Szolgáltatásaim: tinikezelés, kiskezelés, tisztító nagykezelés, hátkezelés, fiatalító ránckezelés, hámlasztó kezelések a friss tiszta bőrért, halványító kezelés, érzékeny bőr kezelése, ünnepi kezelés, szemöldök formázása (szedés és festés), szempillafestés, 3D szálankénti szempilla hosszabbítás, gyantázás (hideg és meleg gyantával), valamint vállalom nappali, alkalmi és esküvői sminkek elkészítését.
A kezeléseimhez felhasznált anyagokat az Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft. által gyártott Superbrands, Magyarbrands és Magyar Termék nagydíjas natúr termékeket használom, amelyek csak természetes alapanyagokból készülnek.

Füllyukasztást a kiváló minőségű Studex System 75 füllyukasztó készülékkel végzem a legmagasabb higéniai elvárások betartása mellett. A szép és minőségi fülbevalóválaszték mellett a készülék precíz működésének és csendes folyamatának köszönhetően gyermekek, akár csecsemők számára is tökéletes választás.

 

Célom az, hogy szakmámból mestervizsgát tegyek, és folyamatosan továbbképezzem magam vendégeim megelégedése érdekében.

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013