Friss hírek


Frák Erika

őstermelő


+36 30 648 1946

Márton Mónika

ruhakészítő


+36 70 216 7363

Patócs István

cserépkályha- és kandallóépítő


+36 20 569 0349

Kiss József

őstermelő


+36 70 945 7136

Mészáros Márta

fodrász


+36 20 886 8044

Nánási Attila

3D látványterezés

telefon: +36 70 340 5380

honlap: www.trendifilm.hu

e-mail: trendifilm@gmail.com

 

A vállalkozásom proffeszionális utómunkával és 3D látványtervezéssel foglalkozik. Már gyerekkorom óta érdekelt a filmezés világa, azon belül is a speciális effektusok és látvány készítésének módja. Lelkesedésem a továbbiakban is megmaradt, ezért elkezdtem tanulni a látványkészítés és a 3D modelezés fortélyait. Kezdetben amatőr szinten, majd később egyre professzionálisabb szintre emelkedve. Körülbelül 5-6 évvel ezelőtt kerestek meg független filmesek, hogy készítsek nekik egyedi látványelemeket. Később együttesek klipjeinek készítésében vettem részt és esküvők illetve különféle rendezvények nyersanyagának vágásában segédkeztem.

Ekkor jött az ötlet, hogy lenne igény egy független utómunka stúdióra, ahol korrekt áron, viszonylag gyorsan és adva a minőségre ki lehetne szolgálni a különböző rendezvény, reklám és filmes stúdiókat.
 

Szolgáltatásaim:
 

3D modellezés: a 3D technika segítségével bármit le lehet modellezni az autótól kezdve az emberi testig bármit. Alkalmazási terület: reklám, filmek, számítógépes játékok
 

Látványtervek: külső és belső terek előzetes látványtervei.

 

Alkalmazás: építészek, tervezők.
 

Videó vágás, utómunka: nyersanyag vágása, komplett egésszé alakítása.
 

Alkalmazás: filmstúdiók
 

Reklámkészítés: kis és középvállalkozások részére.Előre elkészített animációs sablonok bármilyen képet, logót be lehet helyettesíteni, előnye, hogy pillanatok alatt elkészül, olcsó. Kisebb vállalkozásoknak ideális. Hátránya: nem egyedi.
 

Banner készítés: a reklám internetes megfelelője. Szórólapként is felfogható amelyet különböző oldalakra elhelyezve és ráklikkelve elkalauzol minket a hirdető oldalára.
 

Digitális fényképalbumok: ezek olyan különleges fénykép albumok amelyekbe képeket rakhatunk be és egy látványos klipszerű videót készítek belőle zenei aláfestéssel. Alkalmazható esküvői slideshowkra, céges bemutatókra, egyedi videó tablóképek, nyaralás vagy bármilyen esemény képeinek a feldobására.

 

 

 

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013