Friss hírek


Gilan Erzsébet

könyvelő


+36 20 571 9099

Sztankóné Kulcsár Erzsébet

varrónő


+36 30 788 3084

Kiss József

őstermelő


+36 70 945 7136

Hurguly György

Bohóc


Nánási Attila

3D látványterezés


+36 70 340 5380

Kókai Beatrix

manikűr, pedikűr, műkörömépítés
+36 70 589 4159

Kókai Beatrix vagyok, kéz- és lábápolással, műkörömépítéssel foglalkozom Dobozon. Azon szerencsések közé tartozok, akiknek a hobbijuk a munkájuk is egyben. Számomra nincs annál nagyobb elismerés, ha látom a vendégeim arcán, hogy nekik ezzel örömet szerzek. Ahhoz, hogy számukra mindig a maximumot nyújthassam, folyamatosan továbbképzem magam.

 

Szolgáltatásaim között szerepel manikűr, pedikűr, géllac, zselés műkörömépítés, porcelán műkörömépítés, extrém körmök, körmökhöz illő egyedi ékszerek készítése.

Napjainkban a kézápolás és műkörömépítése legalább olyan jelentőséggel bír, mint a kozmetika és a fodrászat. Ez az iparág a 80-as években jelent meg Magyarországon, és azóta is folyamatosan fejlődik mind az alapanyagok minősége, mind a különböző technikák terén. A fiatalabb korosztály divatból, míg az idősebb esztétikai szempont miatt hordja. Mostanában a szép haj és arc mellett fontos a kezek és a körmök ápoltsága is. Nem csak a hölgyek, hanem a férfiak is igényt tartanak az ápoltságra, így rendszerint a manikűrt és pedikűrt is szép számmal igénybe veszik.

 

A manikűr a spa ápolással kiegészítve a nők és férfiak igénybe vett kezeit is egyaránt helyre hozza. Ez a legjobb a téli hónapokban, amikor a kezeink ki vannak téve a zord időjárásnak.
A pedikűr szolgáltatás leginkább a nyári hónapokra jellemző. Mikor lekerül a csizma és előkerülnek a szandálok, akkor a hölgyek nem csak a kezükre, hanem a lábukra is nagy hangsúlyt fektetnek. Ilyenkor szeretik, ha a lábujjkörmök is szépek, színesek és díszesek.
A műkörömépítés az év bármely szakában közkedvelt. A zselés és a porcelán körmöket egyaránt viseljük változtatva színeket és a köröm formáját, hosszát. A legkisebb és legszolidabbtól az egészen extrém hosszúságú és formájú trendi körmökig. Itt csak a képzelet szabhat határt, mert a díszítési módok tárháza szinte végtelen: akrilfestés, egymozdulat festés, akvarell festés, shostovo festés, zselés festés és folytathatnánk a sort a 3D-s díszítéssel.
Legfőbb hangsúlyt a műkörömépítésre és a legújabb technikára, a géllakkozásra szeretném fektetni.
 

 

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013