Friss hírek


Tapasztóné Stefanidesz Andrea

gyógymasszőr


+36 30 588 0306

Gilan Erzsébet

könyvelő


+36 20 571 9099

Mészáros Márta

fodrász


+36 20 886 8044

Patócs István

cserépkályha- és kandallóépítő


+36 20 569 0349

Héjja Ferenc

Számítógép szervíz


+36 30 548 1077

Képzési Program

Projekt bevezető:

Az oktatásban részt vevő előadók bemutatkozása. A vállalkozói oktatási projekt részletes ismertetése témakörök szerint. Feladatok, elvárások és logikai összefüggések megbeszélése, egyéni motivációk és célok feltérképezése.

 

Vállalkozói ismeretek:

Vállalkozások Békés megyében, lehetőségek és dilemmák. A tanfolyam valamennyi témájának tematikus, naprakész és gyakorlati áttekintése, interaktív formában. Korábbi program tapasztalatai.
Jogi és vállalkozásalapítási ismeretek, egyéni és társas vállalkozások. A vállalkozás működésének jogszabályi környezete, munkajogi alapismeretek.

 

Marketing és PR, online marketing:

Piackutatás, marketing eszközök, reklámozás és értékesítéspolitika. Marketingterv és stratégia. Célpiaci marketing. Piac szegmentáció és a piaci pozícionálás, hirdetések, szórólap és névjegykártya, informatika, online marketing. Saját honlap készítés. Webáruházak működtetése.

 

Informatikai gyakorlat:

A hallgatók informatikai alapismereteinek, készségeinek fejlesztése (számítógépes szövegszerkesztés, táblázatkezelés, internetes kommunikáció, „e-ügyintézés”). A vállalkozások eredményességének növelése a mai, modern informatika által nyújtott lehetőségek tudatos felhasználásával.

 

Pénzügyi és számviteli ismeretek:

Vállalkozási pénzügyek, adózás, számvitel, költséggazdálkodás. Adminisztráció és iratkezelés. Cash-flow, üzleti tervezés, bankismeretek.
Adózás, számvitel, számlák és költséggazdálkodás.
Üzleti tervezés gyakorlat (hallgatóként). Pályázat és forráskutatás, mikrohitel pályázatok.

 

Üzleti kommunikáció a gyakorlatban:

Mindennapi, hatékony írásbeli és szóbeli üzleti kommunikáció. „Partnerközpontú” gondolkodás. Üzleti kommunikáció típusai, csatornái. Hatásos üzleti levelezés, kommunikáció az interneten. Sikeres tárgyalás, illem, etikett és protokoll. Az eredményes vállalkozás legféltettebb „titkai” és összetevői (vállalkozás-specifikus feldolgozás).

 

Kereskedelmi és értékesítési ismeretek:

Értékesítés a gyakorlatban, egyéni értékesítési tervek és stratégiák kidolgozása (hallgatónként külön-külön). Piacstabilizálás és bővítés. Külpiaci marketing (kiállítások, bemutatók és vásárok). Értékesítést segítő szervezetek, praktikák és „sikerreceptek”. Szükségmegoldások, ha baj van.
Fogyasztóvédelem, minőségbiztosítás gyakorlata.

 

Vállalkozói kompetenciák fejlesztése tréning:

A vállalkozói kedv fokozása, a hallgatók motiválása és sikerorientáltságának növelése. Önbizalom építés a sikeres vállalkozásokért. Család és vállalkozás - tökéletes harmóniában. A vállalkozásokban rejlő lehetőségek felismerése, „jóból még jobb” elv alapján.

 

Munkavédelmi oktatás:

A biztonságos munkavégzéshez kapcsolódó előírásokat, szabványokat, magatartási szabályokat ismertetése.

 

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013