Friss hírek


Gilan Erzsébet

könyvelő


+36 20 571 9099

Károly

sdfsdf


cvbcvbcvb

Tapasztóné Stefanidesz Andrea

gyógymasszőr


+36 30 588 0306

Kókai Beatrix

manikűr, pedikűr, műkörömépítés


+36 70 589 4159

Papp Nelli

kozmetikus


tel.: +36 30 387 9187

Hogyan támogatjuk a kezdő vállalkozókat?

A vállalkozás-keltető program első időszaka alatt a jelöltek képzésben részesülnek, mely a vállalkozásvezetési ismeretek és kompetenciák elsajátításra irányul, továbbá elkezdhetik vállalkozói tevékenységüket. Ezen időszak alatt a jelentkezők álláskeresők maradnak, keresetpótló juttatásban részesülnek.

 

A tesztvállalkozói időszakot követően a jelöltek eldönthetik, hogy vállalkozóvá válnak-e. Aki az önálló vállalkozás elindítása mellett dönt, pályázhat a Békés Megyei Kormányhivatal vállalkozóvá válási támogatására, amely további hat hónapos időszakra biztosít számára a minimálbérrel megegyező összeget. Továbbá a Munkaügyi Központ által lehetőség van önfoglalkoztatóvá válási támogatás megpályázására, melynek keretében vállalkozásonként 2 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek a nyertes pályázók.

 

A Munkaügyi Központ által nyújtott lehetőségeken kívül a kezdő és már működő vállalkozások számára is különböző pályázati lehetőségek lesznek a 2014-2020-as európai uniós pályázati ciklusban. A vállalkozóknak szóló aktuális pályázati felhívásokról értesülhet a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Alapítvány honlapján.

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013