Friss hírek


Papp Nelli

kozmetikus


tel.: +36 30 387 9187

Nagyné Torma Kata

kéz-, lábápolás, műkörömépítés, bio szappanok készítése


+36 70 410 3335

Károly

sdfsdf


cvbcvbcvb

Sztankóné Kulcsár Erzsébet

varrónő


+36 30 788 3084

Tóth Róbert Tamásné

használt nyugati lakástextil és bizományi bolt


+36 30 499 0345

Héjja Ferenc

asztali számítógépek, laptopok, XBOX-ok javítása
+36 30 548 1077

Héjja Ferenc vagyok, számítástechnikai szoftverüzemeltető és rendszerinformatikus képzettséggel rendelkezem. Vállalkozásom fő profilja a számítógépek és laptopok, valamint konzolok javítása Orosházán és környékén. Az iskolában megszerzett tudást nagyon hamar sikerült a valóságban is kipróbálni, hiszen már középiskolás koromban 4 évig rendszergazdai feladatokat láttam el, mialatt rengeteg tapasztalatot szereztem hálózatépítésben és annak üzemeltetésében. Mindig is ez a szakma érdekelt, ezért mással nem is foglalkoztam, igyekeztem tudásomat ebben az irányban minél szélesebb körben fejleszteni, tapasztalatra szert tenni.

 

A számítástechnikai boltokban alkalmazottként eltöltött idő alatt az operációs rendszerek finomhangolásában, valamint a rengeteg hibás gépnek köszönhetően a hardverhibák feltárásában és javításában szereztem nagy gyakorlatot. Észrevettem, hogy sok ügyfél számára praktikusabb lenne, ha asztali számítógépét a helyszínen javítanák meg, mert így gyorsabban orvosolható a baj, és nem kell napokat várnia a számítógépére, ami sokak számára a mai világban már nélkülözhetetlenné vált, például a munkájából adódóan. Én arra törekszem, hogy amit a helyszínen meg lehet oldani, azt megoldom ott, a lehető legkevesebb időn belül, és csak az idő- és eszközigényesebb munkákat hozom el.

 

Az asztali számítógépek mellett a notebookok és netbookok térhódításának korát éljük, ami a javításukat illetően további problémákat von maga után, hiszen a miniatűr chip-ek miatt speciális eszközökre és szaktudásra van szükség (BGA tokozás). Sok esetben pontosan az előbb említettek hiánya miatt a számítástechnikai boltok nem vállalják a javítást, így a hibás gépet gyakran a fővárosba küldik, ahonnan rosszabb esetben több hét elteltével kerül vissza a tulajdonoshoz. Ugyanez a helyzet a különböző konzolokkal (XBOX, XBAX 360, PS3) is. A közelben nincs olyan bolt, szerelő, aki az említett a játékkonzolokat a megjavítására vállalkozna, pedig igény van rá. Ez ösztönzött arra, hogy tudásomat ilyen irányban fejlesszem tovább, és mára a szükséges speciális eszközökkel is rendelkezem, ezért Orosházánál már nem kell messzebbre vinni a meghibásodott laptopokat, konzolokat.
 

 

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013