Friss hírek


Héjja Ferenc

Számítógép szervíz


+36 30 548 1077

Károly

sdfsdf


cvbcvbcvb

D. Nagy Kinga

ékszertervezés és készítés


+36 70 779 7206

Farkasné Szegfű Anikó

Őstermelő


+36 30 627 8181

Gyurovszki Erika

méhész, őstermelő


tel.: +36 70 395 5571, +36 30 464 3031

Gyurovszki Erika - méhészet

méhész, őstermelő
tel.: +36 70 395 5571, +36 30 464 3031

Gyurovszki Erika vagyok, párommal és kisfiunkkal Gyulán lakok, őstermelőként méhészettel foglalkozom. Családon belül, pontosabban párom szülei részéről ismerkedtem meg ezzel a szakmával. Először a méhészet adminisztratív részével foglalkoztam, majd fél éven belül elindultam a szakma elsajátítása felé. Tanulmányaim során egyre jobban megismertem, megértettem és megszerettem a méhek különös életét.

A méhészkedést azóta aktívan végzem, többnyire egyedül, mivel párom családfenntartóként állandó munkakörben dolgozik, így csak a hétvégék telnek el közös munkavégzéssel. A méhészet sok erőfeszítést igényel, de így az elvégzett munkát méhcsaládjaink tisztes mennyiségű mézzel hálálják meg.

Családi méhészetünk már 10 éve működik, telephelye Mezőgyán területén, valamint Gyula városában található, 100 családból álló méhállománnyal rendelkezik. Eddig kizárólag a mézfelvásárlók felé értékesítettünk nagy tömegű kiszerelésben, de az évek során a méhcsaládok felszaporodásával egyre nagyobb érdeklődéssel tekintettünk a kis kiszerelésű, egyedi megjelenésű, különleges termékek felé, amelyeket vevőink nem csak saját fogyasztásra, de ajándékba is szívesen visznek.

Méhészeti végtermékeken belül a mézfajták színes palettájával büszkélkedhetünk, mint például a mézfajták (akác, repce, hárs, selyemfű, napraforgó), a mézes különlegességek (lépes, diós, tökmagvas, napraforgó magvas, fahéjas, fokhagymás), valamint a gyógyhatást hangsúlyozó mézes termékek (propoliszos tinktúra, propoliszos méz, virágpor, méhpempő).
Termékeink a következő mennyiségi formában jelennek meg: az OMME által szabványosított 500 g-os és 1000 g-os üvegekben, a Hexagon formájú 350 g-os díszüvegekben, valamint műanyag kiszerelésekben.

Valamennyi termékcsoporttal tervezünk foglalkozni, és igyekszünk azt kiváló minőségben képviselni. Főbb célunk a személyes értékesítés előtérbe vétele. Elvünk, hogy a modernizálás ellenére méhészetünk továbbra is jelentős figyelemmel legyen az emberközpontúságra, a magyar minőségi méz büszke népszerűsítésére, a vásárlói igény követésére, a gyerekek egészségtudatosabb életvitelére, valamint a környezetvédelem fontosságára.
 

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013