Friss hírek


Sztankóné Kulcsár Erzsébet

varrónő


+36 30 788 3084

Tóth Róbert Tamásné

használt nyugati lakástextil és bizományi bolt


+36 30 499 0345

Károly

sdfsdf


cvbcvbcvb

Tapasztóné Stefanidesz Andrea

gyógymasszőr


+36 30 588 0306

Nagyné Torma Kata

kéz-, lábápolás, műkörömépítés, bio szappanok készítése


+36 70 410 3335

Gyuricza Tamás

szobafestő és mázoló
+36 30 603 7945

Gyuricza Tamás szobafestő mester vagyok. Békéscsabán és környékén ingyenes felmérés alapján, kedvező áron, garanciával vállalok felújítási munkákat a beázástól a teljes kivitelezésig magánszemélyek és cégek részére egyaránt. Alapelvem az igényes munka korrekt áron, gyors, pontos határidővel. A munkáimat, akár komplett felújításokat is, igény szerint szakszerű bútorpakolással, teljes levédéssel és takarítással, rövid határidővel vállalom.

Szolgáltatásaimat a következők alkotják: szobafestés, mázolás, tapétázás, gipszkarton szerelés, hőszigetelés, hideg-meleg burkolás, laminált parkettázás, kazettás álmennyezet szerelés, kőműves javítások, árnyékolástechnika, villanyszerelés, nyílászárók cseréje.

Vállalom egyedi gyerekszobák kialakítását, mesefalak festését kiemelten hosszú élettartamú anyagból. Környezetbarát, mosható falfestéket használok, amely nedves szivaccsal törölhető felületet eredményez, így a tisztítása egyszerű. Ha szeretné meglepni gyermekét a számára kedves mesehőssel, forduljon hozzám bizalommal!

Munkám során a legmagasabb minőségre törekszem, ezért folyamatosan figyelem az építőipari alapanyagok közt megjelenő újdonságokat. Kiemelkedően fontosnak tartom a környezetvédelmet, ezért például az általam használt falfestékekben található káros anyag minimális, a burkoláshoz használt ragasztó élelmiszerbarát, egyáltalán nem tartalmaz káros anyagot. Ezek a termékek már a jövőt képviselik, így biztosak lehetünk benne, hogy otthonunkban, legfőképpen gyermekeink szobájában semmilyen egészségre ártalmas anyag nem marad a felújítás következtében.
 

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013