Friss hírek


Nagyné Torma Kata

kéz-, lábápolás, műkörömépítés, bio szappanok készítése


+36 70 410 3335

Szabadai Györgyi

hímző oktató, játszóházi foglalkozásvezető


+36 30 304 6859

Virág Szilv

Kreatív Ajándékok bolt és webshop üzemeltetése


+36 30 454 4841

Farkasné Szegfű Anikó

Őstermelő


+36 30 627 8181

Krizbai Tamás

pelenkaáruház üzemeltetése


+36 20 807 3968

Futóné Tóth Krisztina

kézműves, népi játszóház vezető
+36 20 464 3881
www.facebook.com.3Skezmuves

 

Futóné Tóth Krisztina vagyok, családommal Békéscsabán élek, 12 éve elkötelezett híve vagyok a magyar népi kultúra megismerésének és továbbéltetésének.
Az általam vezetett Napom fénye Gyermekkertnek és Alkotóháznak a családi házunk és annak kertje ad otthont. A családom és a három gyermekem nevelése mellett kézműveskedem, szakköröket, játszóházakat és nyári kézműves táborokat szervezek. 13 évig dolgoztam óvónőként, így nagy tapasztalatom van a gyermekekkel való foglalkozások területén.

 

Pedagógusként és szülőként is igyekeztem a legtöbbet nyújtani, emellett a kézműveskedésben kikapcsolódni. De mindent egyszerre nem lehet jól csinálni, ezért döntöttem úgy, hogy a családot előtérbe helyezve alkotok és kézműves programokat, gyermekeknek alkotó táborokat szervezek. Kézműves munkáim elismerésben részesültek, kiállításokon vettek részt és nagy sikert arattak, gyakori és rendszeres megrendeléseket hoztak.

 

Kézművesként mézeskalács készítéssel (figurák, szívek, dobozok, 3D-s házak, díszek), kézzel varrt gyapjúfilc állatok és figurák varrásával, nemezeléssel készült használati tárgyak és kiegészítők alkotásával foglalkozom. Ezen kívül készítek még batikolt textileket, ruhaneműket, fazekas árukat, húsvétra kézzel festett tojásokat, karácsonyra díszeket.

 

A szakköröket, játszóházakat megbízás és saját szervezés formájában végzem, mint óvó- és gyógypedagógus, népi játszóház vezető. Tanítási időszakban óvodában, iskolában, művelődési házban, gyülekezetben tartok szakköröket, nyári tanítási szünetben pedig saját nagy területű, parkosított kertünkben kézműves napközit és egyéb közösségi programokat szervezet és bonyolítok le, ahol a gyermekek családias környezetben, biztonságban, értelmes elfoglaltsággal, játékosan tanulva tölthetik a szabadidejüket.
 

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013