Friss hírek


Tapasztóné Stefanidesz Andrea

gyógymasszőr


+36 30 588 0306

Cselovszki György

bútorasztalos


+36 30 291 9182

Marton Miklósné

cipőjavító


+36 30 826 4648

Gyuricza Tamás

szobafestő és mázoló


+36 30 603 7945

Frák Erika

őstermelő


+36 30 648 1946

D. Nagy Kinga

+36 70 779 7206

ékszertervezés és készítés - Mama Kin
www.facebook.com/theMamaKin

weblap- és arculattervezés – Lux Nova
www.facebook.com/thisisLuxNova


D. Nagy Kinga vagyok, eredetileg építőművészként diplomáztam, ezért a design és a tervezés közel áll a szívemhez. Vállalkozásom két lábon álló, de mindkettő a design témaköréből nőtt ki. Foglalkozok kézműves jelleggel divatékszerek tervezésével és készítésével, valamint arculat- és weblaptervezéssel, fejlesztéssel. Az ékszertervezéssel foglalkozó vonalhoz a ’Mama Kin’, az alkalmazott grafikával és weblaptervezéssel foglalkozó vonalhoz pedig a ’Lux Nova’ fantázianév tartozik.

Ékszertervezés és készítés: főleg sárgarezet használok, esetleg köveket, némi fát és fonalat. A mögöttes művészi elgondolás lényege a fény-árnyék, illetve a texturális játékok kiélezése. Alapvetően minimalista és geometrikus darabok lévén az ékszereket főleg a fiatalabb, városi szemléletű nők keresik. Az ékszerkollekciókat nyakláncok, karkötők, fülbevalók és gyűrűk alkotják. A kollekciók féléves periódusokban újulnak meg (így tehát van tavasz-nyári és őszi-téli kollekció minden évben). Az ékszerek kézzel készülnek, emiatt nincs közöttük két teljesen egyforma darab. A munkafolyamatok termelési része Békésen valósul meg a családi tulajdonban álló műhelyhelyiségben, valamint Budapesten.


Weblap- és arculattervezés: elsősorban mikro-, kis- és középvállalkozások, vagy akár magánszemélyek (például bloggerek) számára történő tervezői munka. Az arculat tervezettsége egészen változó lehet: logó, kisarculat (logó, névjegykártya), vagy teljes arculat (logó, névjegykártya, levélpapír, szóróanyagok, céges ajándékok, weboldal, stb.) Az egyébként külön is kérhető weboldalak tervezése magában foglalja annak design-ját, illetve a szükséges programozói hátteret, szükség esetén komoly fejlesztői munkát. A vállalkozásnak ezt az oldalát weblapfejlesztéssel foglalkozó testvéremmel közösen csináljuk: a kinézetért, a ’design-ért’ én, a technikai részért ő felel. A weblap- és arculattervezés Budapesten történik.
 

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013