Friss hírek


Sinkovicz Krisztián

számítógép szervízelés, weboldal szerkesztés


+36 30 637 7023

Marton Miklósné

cipőjavító


+36 30 826 4648

Kókai Beatrix

manikűr, pedikűr, műkörömépítés


+36 70 589 4159

Károly

sdfsdf


cvbcvbcvb

Krizbai Tamás

pelenkaáruház üzemeltetése


+36 20 807 3968

Krizbai Tamás pelenka áruház

online pelenkaáruház üzemeltetés
http://pelenkaaruhaz.hu
+36 20 807 3968

Krizbai Tamás vagyok, egy főként kisgyermekes anyukáknak szánt webáruház üzemeltetésével foglalkozom. A különböző márkájú és árfekvésű pelenkák forgalmazásán túl popsitörlők, babaápolási termékek és játékok is megtalálhatóak a webáruházamban. A későbbiek során tervezem termékpalettámat felnőtt pelenkákkal és tisztasági betétekkel tovább bővíteni.

 

Miért vásároljon valaki az én webáruházamban egy hagyományos bolt helyett? Mert kényelmes, gyors és olcsó. Az anyukák általában a gyermekükkel együtt mennek vásárolni, ami már eleve is egy komoly feladat, mert a babakocsival nem könnyű sem a tömegközlekedés, sem a boltokban való vásárlás, nem beszélve a termékekről, amiket még haza is kell valahogy cipelni. Ez például pelenka esetében nem kis csomagot jelent.

 

Az online rendeléssel az anyukának ki sem kell mozdulnia a szobából, kényelmesen kiválaszthatják gyermekük számára a terméket, és webáruházunk futára a lehető legrövidebb időn belül kiszállítja a megadott helyszínre kedvező szállítási költségekkel. Egyszerre több csomaggal is tud rendelni, illetve a megbeszélt időközönként kérheti a szállítást, így garantáltan lesz otthon mindig pelenka. Az webáruházban való vásárlás nagy előnye még, hogy kedvezőbb árat tudok biztosítani a hagyományos boltoknál. Áraim a kiskereskedelmi árak alatt maradnak, hiszen a termék nem járja végig a szokásos utat a gyártótól a nagykereskedésen keresztül a boltig, így spórolva meg az alkalmazottak bérét, a szállítási és helyiségbérleti költségeket. Ha számít az ár, ugyanakkor a megszokott, jó minőséget szeretné vásárolni otthonról, kényelmesen, akkor a Pelenkaáruházat a megfelelő megoldás az Ön és gyermeke számra.
 

 

Bemutató kisfilm


Partnereink

 


Hasznos linkek

 VÁLLALKOZÁS-KELTETŐ © | 2013